Växthuseffekt eller ny istid?

Kl 08.00 temperatur 3 gr. (varför finns det inget grader tecken), kall vind från N.molngång eller blandad solighet som min dotter säger.
Idag liksom iförrgår klädsel: undertröja, skjorta, tröja o jacka, på händerna vintervantar, o ändå frös jag stundtals. Det är inte fritt utan att man längtar efter lite värme. växthuseffekten var tog du vägen ?

Idag har det varit golfträning, H75 laget hade träning för pron. Det var driver, inspel o puttning. Driver var mer teori om hur drivern fungerar och hur man bör träna mycket tänkvärda saker sades. teori betydde att vi var delvis inomhus, vilket var skönt med tanke på vädret.
Fru Elsa tävlade i klassen Damer 60+ o det gick enligt rapport sisådär.
Jag gick ett varv med Frida så hon fick springa golfbana vilket är det roligaste hon vet hon är fenomenal på att leta golfbollar o hon vet var man ska leta, släpper jag henne så sticker hon direkt ut i ruffen vid sidan om banan, när hon hittat en boll kommer hon till mig o säljer bollen för en bit godis eller beröm. Men förmodligen är det jobbigt, för efter ett tag behåller hon en boll i munnen och vill gå hem. Idag hittade hon 8 bollar bara på ett hål.
Hemma har vi en stor låda med massvis av bollar, de finaste Titelist V1 pro o liknande bollar som kostar cirka 60 spänn styck, dom har jag inte råd att spela på, så dom får våra barnbarn Lisa o Cajsa som har dem som träningsbollar.
Det är ju en fördel om man tränar på samma typ av boll som man tävlar med, i mitt fall har det nog ingen betydelse.

Om Tage H

En pensionär som vandrar med sin hund, med golf och träslöjd som hobby. Bor i Vrigstad en del av Sävsjö kommun.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s