16 juni; En vacker sommardag

Vädret har idag varit helt perfekt, morgonen började med ganska låg temperatur c:a 9 gr. när jag gick ut med hundarna vid åttatiden. Spegelblank sjö, en avgasstrimma från ett flygplan på 10 000 m höj speglade sig i sjön. Det såg nästan ut som om en orm kom farande mot mig. Blå himmel några ulliga moln kandet vara bättre.

Gubbagolf, en omgång av ”Gamla Grabbar” gick av stapeln på Värnamo GK. Banan ligger väldigt vackert, från klubbhuset har man utsikt över en del av banan, med välklippta fairways och i bakgrunden en sjö med små holmar, vackert.
Golfen gick hyfsat 99 slag brutto, jag kan och ska kapa minst tio slag bara genom att sluta med dumma misstag, misstag som man inte ska göra när man spelat så länge.
Hur som haver, som alltid, på seniorgolfen, en trevlig runda och nya bekantskaper.
Banan var i mycket bra skick o det var roligt att återuppleva den.

Mer golf Inge Johansson vår kompis från Töreboda o arrangör av golf i Spanien, ringde o inbjöd oss till hans Spaniengolf i agusti.
Ett tillfälle att träffa gamla bekanta, det ska bli kul.

Efterom det varit en varm dagför hundarna så tog jag dem till badviken och kastade pinnar så att de fick simma. Chip trodde nog att det var julafton, kul att se honom så glad. Frida vill så gärna hämta pinnar, men lungt o försiktigt så att man inte blir allt för våt, men det är inte lätt när Chip är med.

Skäggdoppingsnytt, vet inte vad som hänt men det verkar som om de bygger en ny bobale. Jag har inte sett några ungar, men en vuxen har legat i den gamla bobalen, som nu verkar övergiven, får hålla koll på dem.

I morgon ska hustru E till Hook o spela  damgolf 60 ++, o jag följer  med o tränar lite. SMHI har lovat fint väder ännu bättre än idag.

Något nyttigt har inte blivit gjort idag, man är ju pensionär.

Om Tage H

En pensionär som vandrar med sin hund, med golf och träslöjd som hobby. Bor i Vrigstad en del av Sävsjö kommun.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s