27 juli, sommarens återkomst

Det är underligt hur man fungerar, när äntligen regnet kom, ja då blev man sur, invändigt, ja utanför med för den delen, men det finns ju regnkläder. Nu när sol o värme återkommit, för en kort visit, ja då blir man glad både inåt och utåt.
Igår var det bra arbetsväder, men också tid för en 9 håls runda på golfbanan. Golfen var urusel så det var lika bra att bryta efter 9 hål, mest för att man inte skulle bryta ihop o sälja klubborna på blocket.

Efter golfen satte jag igång med slutmålningen av allt det vita, knutar o takfotsbrädor för att kunna sätta upp hängrännor o stuprännor. Monterade också vindskivor på norrväggen.
Idag blev allt nästan klart hängränna o stupränna på västgaveln, dörren målades invändigt och sydväggen målades en gång till med slamfärg, så nu ser det riktigt prydligt ut.
I morgon ska hängrännan upp, på österväggen, o dörren målas en gång till, på utsidan, sedan är allt klart utvändigt. Invändigt ska jag väl så småningom isolera resten av väggarna o sätta upp spånskivor, men som sagt det blir en senare fråga.

Vovvarna har fått bada o träffade en hund från danmark men han pratade så konstigt så han var inte rolig alls. Fast rolig på danska var han inte, det var en liten spetsliknande sak som for omkring o skällde (på danska) på allt o alla, men ville inte bada vilket Chip tyckte var konstigt. Frida var som vanligt lite förnäm av sig o gick runt o sparkade fram vattenbubblor som sedan åts upp, det är skoj tycker Frida. Hur som haver skönt var det i alla fall för vovvarna. Själv tog jag en skön dusch efter hemkomsten

En drink, vi tar en drink bara på dagar med ”r” i sig o det är ju i alla fall Tirsdag idag o sedan slappa lite o grilla karrekotletter, kan en sommarkväll bli skönare?

Om Tage H

En pensionär som vandrar med sin hund, med golf och träslöjd som hobby. Bor i Vrigstad en del av Sävsjö kommun.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s