30:de September

Hösten är definitivt här, i natt hade vi som lägst -1 gr. som tur var så hade vi tagit in de känsligaste blommorna. Under dagen har jag sedan rivit vårt trivsamma vattenfall på altanen och förpassat det till vinteridet d.v.s. Lillstugan. Det är väl konstigt man skaffar ett utrymme på 15 kvm. Men vad händer jo det fylls av allsköns bråte (bra o ha saker) o sånt som borde säljas på något sätt, garageloppis, men vem kommer till Vrigstad på garageloppis. Till sommaren ska jag kolla in bakluckeloppis antingen i Sävsjö eller i samband med Vrigstad marknad. Fast det blir väl som i år nä den prylen kan va bra o ha o den sk jag nog använda någon gång. Ekorre jag nää, här ska säljas, men …

Grattade Cajsa på 17 årsdagen hon hade fått 125 gratulationer via Facebook, Coolt som barnbarn säger. Glömde säga i förra bloggen att när Jönköpings damlag vann sina matcher i Falsterbo så kvalade de in till finalen som skall gå av stapeln i Spanien. Grattis till Cajsa o alla hennes lagkamrater.

Ja vad mer, ingenting, har inte gjort nåt speciellt, plockat lite här o lite där, ni vet man har inte gjort något, men ändå varit fullt sysselsatt.

Ja fast lite har det väl blivit i.a.f. var till bilprovningen med bil o husvagn, husvagnen gick bra. Bilen däremot fick en tvåa på att mittre säkerhetsbältet där bak inte gick att dra ut det hade låst sig. Ett känt Saab kombi problem, när man fäller ryggstödet så sträcks bältet mot dynan o låser sig. Enkelt att åtgärda lossa en bult så lossnar bältet och sedan dra dit bulten igen, får tänka på det när jag fäller ryggstödet om man nu kommer ihåg det.

Har också varit på ögonkliniken o kollat ögonen, jo då de bekräftade att jag såg dåligt och hade fått grå starr på vänsterögat, det blir operation så småningom. Det ska bli skönt att få tillbaka synen så att jag kan se var golfbollen hamnar sedan är det bara att komma ihåg vart den tog vägen, men de är en annan femma.

Har också spelat årets sista golftävling – Höstgolf o det gick hyfsat 96 slag brutto o 77 netto, kände att svingen fungerade o puttningen gick bra, men som alltid så klantar men till det här o var lite onödigt, men man är väl inte riktigt skärpt.

Har beställt tid hos veterinär för Frida, hon har ju haltat nu i mer än 14 dagar, Förutom hältan så är hon pigg o försöker faktiskt busa lite med Chip.
Bägge har fått hårvård och sina klor klippta, Chip fick ligga i sängen o så kliar man honom på magen då vänder han sig på rygg o då är det lätt att klippa klorna, även om han inte gillar det. Lite Frolic så är han glad igen.

Välkommen Oktober kan man hoppas på nån s.k. Indiansommar ? Snälla ! 😀

Om Tage H

En pensionär som vandrar med sin hund, med golf och träslöjd som hobby. Bor i Vrigstad en del av Sävsjö kommun.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s