25:te januari 2011, grått

Grått o mulet temperaturer runt noll grader borde väl vara OK, men när det någon enstaka dag är solsken och  minus 5 gr. då är humöret bättre.
Man börjar väl ledsna på snön, men det går inte att gå runt och deppa för då blir det ännu värre. Fast det är lättare att skriva en blogg om humöret är på topp.

Det händer inte speciellt mycket, inga ovanliga fåglar vid matbordet och älgarna har väl gått in i skogen igen, för nu har jag inte sett dom på ett tag.

Vovvarna är pigga och glada, Chip tror nog att han har ont i vänster bak och vill ha hjälp uppför trappan till övervåningen. Han halkade när han skulle hoppa in via trappan till grovingången, då kanske han slog i eller sträckte sig, men när vi är ute hoppar han och skuttar som vanligt.
Frida är också lite schafsig när hon ska gå upp till övervåningen, hon halkade vid något tillfälle, på väg ner och blev väl lite rädd. Nu går hon själv efter lite tvekan.

Läste för lite sedan på facebook om Cajsa och hemlagad glass, det lät så gott.
Så nu funderar vi på att skaffa en glassmaskin, vi äter ofta glass men börjar ledsna på köpeglassen, det är svårt att hitta någon som är riktigt god.
Frågan är bara var gör man av maskinen när den inte används, möjligen skulle man kunna flytta ut potatisskalaren till friggeboden, för skalaren används bara till nypotatis.
Det är konstigt om man skaffar ett nytt förvaringsutrymme så dröjer det inte länge innan det är fullt. Var tusan kommer alla prylar ifrån.
Slut för nu med allt gnäll, men jag skyller på vädret som gör mig gnällig.

Om Tage H

En pensionär som vandrar med sin hund, med golf och träslöjd som hobby. Bor i Vrigstad en del av Sävsjö kommun.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s