8:de April, Våren är här!

Nja inte enligt temperaturen, då ska man ju haft plusgrader dygnet runt i sju dagar, tror jag. Inte heller efter blommorna i trädården eller snarare brist på bommor, någon sa att man måste plantera lökar, inte ta upp lökar på hösten,  för att de ska blomma till våren, ja man lär sig.

Trots detta tror jag att våren har kommit, för ett par dagar sedan så kom en flock bofinkar, sedan bergfinkar och i går kom en stackars ensam Sädesärla och då är det vår, bara så ni vet.
Någon sa neej,  usch en sån fågel, den kallas ju begravninsfågel ???
Ja inte så konstigt den har ju frack med skört, den kommer när tjälen gått ur marken och då kan den som dött under vintern begravas.
Glöm bakgrunden Sädesärlan markerar att nu är det vår. Hurra!

Var på Hooks gym. idag och drog skrot, sedan premiär på drivingranchen. Faktiskt det gick riktigt bra, i varje fall med järn sju och fem, rakt och fint kanske lite till vänster om man sk vara petig, Har nog tittat för mycket på viasat golf. Drivern var lite flack men rak, höjden kom när jag hittade några längre peggar.Mina förhoppningar inför säsongen stärktes. Men golf är ju golf så förhoppningar är till för att grusas, dock ej mina!

Frida då hon var ju verkligen illa däran, när vi var till veterinären förra veckan. Hon hade en rejäl inflammation, i örat igen, denna gång trodde veterinären att det var staffolycocker som är immuna mot vanlig pencillin behandling.
Höfterna är ett åldersproblem som kan lindras med medicin.
Vi fick en ny blandning att spruta in i örat, som kliniken fått som prov. Inflammationen gick tillbaks på tre – fyra dagar.
Medicin i maten för höfterna, Frida har blivit  lite rörligare kan hoppa upp i soffan, men rör sig fortfarande i väldig slow-motion när vi är ute o går.
Hennes liv är ju nu att sova, äta gå en kort runda två till tre ggr per dag, avstår helst från sena kvällsrundan.
Hon får hänga med ett tag till så får vi se.

Chip är pigg och nu den som leder racet när vi är ute o går.

I morgon lördag är det städdag på Hook funderar på att vara med en stund, så kan man gå ut utan dåligt samvete på söndag, antingen i städgolftävlingen eller med hustru E vi får se hur vädret blir, vi är båda riktigt sugna.

Om Tage H

En pensionär som vandrar med sin hund, med golf och träslöjd som hobby. Bor i Vrigstad en del av Sävsjö kommun.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s