28:de April, äntligen har vi haft lite värme

Det känns lite underligt att skriva dessa rader efter att ha sett på videos från ett av de värsta Tornado ovädren USA upplevt.
Ovädret tycks ha dragit både söder och norr om Rome där Lisa bor. Men även Rome tycks ha drabbats om än inte i lika hög grad som områden runt omkring, vi ska nog vara glada för att vi bor i ett klimat som inte gynnar den här typen av oväder. Vi hoppas att ovädret drar förbi Rome och att Lisa klarar sig helskinnad.

Jag är i alla fall tacksam för det fina väder vi haft den senaste tiden, har nog aldrig upplevt ett sådant fint påskväder

Idag har jag tillsammans med hustru E spelat 9 hål golf och vi spelade ganska hyfsat vilket ger hopp inför säsongen.
På väg hem från 9:an såg vi en huggorm c:a 50 cm lång, den var på vägen och en sådan vill man inte trampa på. De är ju fridlysta så vi lät den vara.

Vovvarna var hemma och vaktade huset och det har de gjort bra, huset stod kvar. Chip är som vanligt, Frida går väldigt sakta, vet inte om hon har ont, hon vill gärna gå längre än vad jag tycker är bra för henne, men hon är envis fast hon går väldigt sakta. T.o.m. Chipp ligger 50 m före.

Trädgården börjar vakna så smått från vintervilan, har vertkalskurit gräset (läs mossan) och tagit bort det lösa. Nu ska det mossbekämpas och gödslas, ömråden med isbränna får jag väl så om. Men som sagt det är väldigt tidigt inte ens plantskolorna har hängt med. Penseer har jag i alla fall  planterat och de är ju tacksamma. I morgon blir det torget i Sävsjö för att leta mer blommor att plantera.

Om Tage H

En pensionär som vandrar med sin hund, med golf och träslöjd som hobby. Bor i Vrigstad en del av Sävsjö kommun.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s