Dator mystik

 

Att datorer lever sitt eget liv, är väl sådant som man snart upptäcker.

För en tid sedan så skulle det installeras ett antal uppdateringar, ett stort antal 13 – 14 st om jag minns rätt, det är ju inget ovanligt så det fick den göra.
När jag sedan skulle köra datorn så gick det inte “Windows hade avslutats oväntat” vad då oväntat, datorn skulle ju stänga sig själv enligt meddelandet.

Nu är ju windows rätt duktiga på felsökning och så småningom ville man gå tillbaka till em återställningspunkt och det fick dom förstås och si datorn började fungera och fungerar nu normalt, nästan.

Brukar skriva mina blogginlägg med hjälp av windows writer, det programmet var borta på min dator, ja borta – fanns inte i min programlista. OK in på windows download och hittar programmet. Download, det börjar bra så dyker det upp en skylt “Går ej att installera Windows Essential,  finns redan på datorn. Det vet jag väl men var? finns ju inte i programlistan, var ska jag söka?
Jag skrev in windows writer i sökrutan, då dök det upp alla mina sparade bloggar som skrivits på windows writer. Klickade på den senaste och då öppnades programmet, var sjuttan hade det hållit hus? Jag vet inte o struntar i det, för nu kan jag skriva blogg i alla fall.

Det intressanta blir när jag skickat iväg den här sura bloggen, blir att se var programmet tar vägen, ut i cyberrymden kanske, who knows.

Om Tage H

En pensionär som vandrar med sin hund, med golf och träslöjd som hobby. Bor i Vrigstad en del av Sävsjö kommun.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Dator mystik

  1. Ulla & Torgny skriver:

    Det låter som när Claes Eriksson funderade var timman tog vägen, när man flyttar tillbaka klockan en timma. Han satt och undrade i februari månad vart den timman tog vägen ”Var är den nu”
    Hoppas du får tillbaka programmet, har saknat dina finurliga inlägg.

    Kram till Er båda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s