Plötslig vårkänsla

I natt var det bara minus 8-9 grader och mitt på dagen hade vi några grader plus.
Var ute på en andra promenad med stavarna, inte för att stavarna ville utan för att jag tyckte vädret var fint för att sitta inne och somna framför Tv:n.

Lite dåligt samvete för att det dröjt med bloggandet, men det har varit sådant väder att det inte hänt något, jag har helt enkelt inte haft något att göra ute. Vi har haft fint väder men kallt, blåsigt och snö, så man har inte kunnat jobba med vårbruket.
Nu har vi i alla fall bestämt att ta ut  husbilen nästa lördag och förhoppningsvis kan vi ta hem den och göra den i ordning för en resa till Holland och tulpanfälten.

Är lite orolig för startbatteriet som inte varit bortkopplat under vintern, två lysdioder är inkopplade och blinkar  en för att visa att bilen är larmad och en för att visa att GPS:en är urtagen, undrar vad det är för ljushuvuden som har hittat på detta. Förhoppningsvis drar inte dessa dioder så mycket.

Annars hoppas jag att vi kan dra kablar och koppla till elström för laddning, alternativt koppla laddkablar till Saaben, spännande.

Holland kan det vara något? Ja det ska bli intressant att se. Vet inte så mycket om Holland men det är ju ett campande folk, vi träffar alltid på holländare när vi är ute.
Blomsterkarnevalen går av stapeln den 20 april, eftersom vi vill se blommande tulpanfält, får man väl åka ner lite tidigare, ifall de skördar fälten tidigare för att ha blommorna på kortegevagnarna.

Färden ner blir lite annorlunda, vi kör via Danmark Storabält bron mot Flensburg och sedan ner mot Tyskland. Tar färja över Elbe söder om Hamburg. Vidare mot Bremen och första anhalt i Holland blir nog Groningen.

Detta är planen, men om vädret d.v.s. om inte vårvärmen kommit till Europa, ja då stannar vi hemma och surar.

Om Tage H

En pensionär som vandrar med sin hund, med golf och träslöjd som hobby. Bor i Vrigstad en del av Sävsjö kommun.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Plötslig vårkänsla

  1. Ulla & Torgny skriver:

    Äntligen ett inlägg, har väntat såååå……blir det till Påsk som bilen kommer ur sitt ide? Hoppas snön har smält så ni slipper vinterhjul…..

    Kram till Er båda!

  2. Mamsen skriver:

    Härligt att få planera en sådan resa, är lite avundsjuk. Vi får hoppas att våren kommit tills ni ska åka:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s